Midsommar!

Vilken underbar midsommarhelg jag har haft! =)

Vi börjar med fredagen...
Förmiddagen kan ni läsa om nedanför så jag fortsätter ifrån klockan 13:00, där jag slutade i förrgår!
Jag jobbade mellan klockan 13:00 och 18:00 och sen skulle André komma och hämta mig vid kvart över/20 över.. När klockan var halv 6 så var det DÖTT på mackem, inte en kund var in! det gick alltså smärtfritt att plocka in alla grejer.. men vid 5 i och till 10 över var det rusning, fast jag släkte lämporna och stängde av systemet! *ojojoj* Människor som inte kan hålla tider! =) Så jag vart en aning stressad, det vart löpning hem till lägenheten, fort dra på sig midsommar-utstyrseln (vita byxor, vitt linne, vit/röd mönstrad topp och pilgrimsmycken..)  och öppna en öl! *mumms* André och Helena kom och hämtade mig, jag klarade tidschemat! =)

När vi kom hem till André var det massa människor där, mest 40+ men det gick så bra så ändå! Vi "ungdomar" dvs jag, André, Helena, Nette, Andreas och Sofia konstaterade att ungdomar får så mycket skit angående det här med alkohol.. men ändå är det ALLTID 40+arna som är fullast! *haha* Vi hade riktigt skoj åt några av dem! =) 

Under kvällen söp André ner oss, shots i stora lass serverade han oss.. *haha* fast han vart juh rätt onykter själv med så.. *haha* Efter ett tag gick jag och André över till grannarna och kände på vattnet i deras pool.. Det var varmt och vi frågade om vi fick bada.. Kent sa "Jaaa!"
"Men jag har juh inget att bada i", förklarade jag för André!! "Äh, vi kan juh näcka" tryckte han.. Njae... tror inte det! Jag är juh lite blyg av mig, till och med inför min kusin.. Vi gick in till de andra igen och satte oss vid datorn och spelade en massa bra musik.. Jag och Helena ringde och pratade med Lina.. *gulligull* Söt tjej det där! =) Å helt plötsligt ringer min mobil, det var André! Han sa att vi skulle komma med öl och ta med handukar.. jag fattade ingenting, jag trodde han var i sitt rum! Men han och Andreas hade hoppat i plurret! *haha* Då vart det en jäkla fart på mig, Helena och Nette! Vi glömde till och med handukar! *haha* Ingen näckning blev det för oss i alla fall! Underkläderna fick agera bikini! Det var dock inte så lyckat, Helenas "bikiniunderdel" höll dock på att ramla av ett antal gånger! Sen vart det en varm dusch med tvål och balsam.. Jag glömde schampo... *HAHAHA* Helenas fel! Hon gav mig balsamet och jag tänkte inte på att man skulle ha schampo först! Herregud vad dum alkohol gör en!! =)

Sen fick jag skjuts hem med Nette och Andreas, å tur var väl det! =)

Väl hemma kunde jag inte sova så jag ringde runt till en massa folk! Ringde en person och började stortjuta! Ursäkta mig för det! Det var verkligen inte meningen, men dte vart som tur var bra igen! =)

Somnade efter nån timme å vaknade av att dte var lördag... Jag mådde bra, speciellt efter alla shots och drinkar som jag bälgat i mig dagen innnan.. Och tur var väl det för klockan 13:00 var dte dags att jobba igen! Det var sååååååå tråkigt att jobba! Hur många människor tror ni det är ute dagen efter midsommar?! Typ inga!! Bara några som kommer in och ser halvt döende ut och köper typ 5 loka, ett 6-pack öl och cigg i mängder! =) Men framåt kvällen började Ljusdal ändå vakna lite! Kom ett gäng partymänniskor med som tyckte jag skulle gå ut på krogen efter stängning.. Jag får se sa jag..

Det blev inget krogen, jag stack bort till Käckabacken istället där mamma och pappa var.. De hade blivit ditbjudna utav Eva och Göran, 2 utav deras vänner. Där matade Eva nästan ihjäl mig! Först var det grillat med risotto och bönsallad *mumms*, sen efterrätt som var skitgod och sen kaffe och kaka! Jag höll verkligen på att spricka! Åsså spelade vi kubb! *haha* damerna (jag, Eva och mamma) vann första rundan, och Karlarna (Rikard, Göran och pappa) vann andra rundan.. Sen måsta vi gå in för det var så mycket mygg.. =(

Vilken underbar Midsommarhelg!! =) =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0