Barnvakt!

Mitt kvällspass har precis slutat och jag sitter nu här framför datorn med en kopp thé.

image486

Nini var borta nånstans nu på kvällen och Kristian jobbar sent. Jag hämtade gutterna klcokan 4 och vi var inte hemma förrns 5 för det var en sån jäkla trafik in till Oslo. Köerna började ända borta i Snaröya och då är det illa. Både Kallemann och Herman somnade i bilen men jag tror att Kallemann mest tullade (skämtade). Jag fick bära in båda barnen, ryggsäckar plus en påse med skitiga utekläder. Armträning eller vad!?! =) Herman "låg" och sov ute i hallen med halva overallen på sig och med överkroppen bakåtlutad mot bänken där. Så söt och trött! Kallemann började med läxorna och jag med maten. Efter nån minut ringde det på dörren, det var BygdöySara och hennes kompis Jeanna som ville låna några Desperate Houswifes avsnitt. Jag skickade med dem hela boxen. När jag kom upp och stoppade ner fiskcrispies:arna (typ fiskpinnar) i stekpannan så var den alltför varm så de blev brända på ena sidan. Som tur vad så brydde sig inte barnen. Kallemann gjorde sin läxa fort och jag lyckades väcka Herman utan några större svårigheter och de åt bra. De fick även en halv pannkaka var till dessert så är inte deras magar mätta nu så vette sjutton!

Medans de kollade på barntv så städade jag undan efter maten och slängde igång tvätten med de skitiga ytterkläderna. När barntv var klart klockan 20 i 7 så var det baddags. Gutterna vart lite överenergiska i slutet av badet men jag lyckades få på dem pyjamaser och deras tänder borstade. När vi gick ut i hallen så hörde vi ett konstigt ljud från stuen. Gutterna vart lite konfunderade men jag visste vem det var eftersom jag sett Kristians bil när han svängde upp på uppfarten. Gutterna vart lyckliga när deras pappa kom och just nu så är han på övervåningen och läser för dem. Hoppas boken är klar snart för det är sovdags om 1 minut.. *hehe* =)

Jag smög ner till mig när han kom, jag sa att han skulle "ropa hvis du tränger hjälp" men han verkar klara det finfint själv! =) Nu ska jag strax gå in i tvättstugan och se om tvätten är klar sedan ska jag ladda för Grey´s anatomy som börjar typ 10 över 10, sååå sent!!! Hur ska jag orka kolla, jag kommer somna! Vi i Norge är på det avsnittet som kommer efter "de tre där Meredith nästan dör".


Kommentarer
Postat av: Charming man

Ge mig lite ideer till julklapp till min flickvän?

2007-12-11 @ 19:46:14
URL: http://failures.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0