Inget internet igår!!

Igår när jag skulle blogg så märkte jag att internet inte fungerade!

Vet inte vad det var för fel men Kristian fixade det på kvällen när han kom hem.

Igår så hängde jag med BygdöySara hela dagen. Hon kom hit till mig vid 10 tiden åsså åkte vi och handlade och tränade. Sedan åkte vi hem till Saras lägenhet åsså lagade vi lite lunch tillsammans. Det är så mycket trevligare att äta tillsammans, blir ofta att man bara tar en macka eller yoghurt till lunch för att dte är så tråkigt att laga mat och äta själv.
Efter det åkte vi hem till mig så jag fick duscha och tvätta lite och stryka. Vi kollade på lite desperate houswifes också, det är juh så bra! Sedan tog vi bilen och åkte och hämtade "Saras" 6åring Eirik och hans kusin Martin från skolan. Pojkarna går så ooootroligt segt så vi tyckte dte var bäst att ta bilen så vi kom hem till dem innan det var sovdags.. =P Vi käkade lite flingor och pojkarna fick pannkakor. Eiriks storebror Sverre, 12 år, skulle till morfar så han var bara hemma en liten stund. Han hann dock klaga på att Sara inte delat på pannkakorna innan hon värmde dem. Han är riktigt dukitg på att påpeka när Sara gör fel, även när det gäller aslöjliga saker... Tonårstrots?! Eiriks och Sverres pappa Eigil kom hem vid 4tiden, ovanligt tidigt, så vi gick hem till mig igen och lagade lite pasta med pastasås. Sedan kom Nini och "mina" pojkar hem. De åt McDonaldsmat efetrsom att Nini hade bråttom och ingen mat på g. Hon skulle iväg på nått möte så jag var barnvakt fram till läggdags. Sara hjälpte mig att bada Kallemann och Herman och när de skulle äta aftonsmat gick hon iväg för att åka till sin pojkvän. Jag fick i pojkarna lite mat och la dem. Deras pappa Kristian var hemma men satt på loftet och jobbade lite. Han avslutade mitt godnattpass med att sjunga för pojkarna. 
Det var riktigt skönt att gå och lägga sig! Jag hade lite huvudvärk och var trött som satan! Somnade några minuter efter 10. Sååå skönt att få sova länge. Var ganska pigg imorse när klockan ringde kvart i 6. Längtar ändå tills imorgon när jag får sova hur länge jag vill!! =) =)

image477
Jeanna och BygdöySara!


Ikväll blir det nog Idol tillsammans med JarSara och några fler hemma hos Lina i Bekkestua. Egentligen var det meningen att jag och JarSara skulle till BygdöySara och äta lussebullar tillsammans emd henne och hennes kompis Jeanna som kommit hit idag på besök. Men vi ska festa tillsammans imorgon och så tänkte vi att de kanske vill vara själva och snacka lite! =) Så då blir det idol ikväll istället. Jag har juh bara sett typ 2 program av idol denna säsong och har verkligen ingen aning om det är Amanda eller Marie som borde vinna. Jag tycker att båda är duktig och jag tycker det är riktigt kul att det är 2 tjejer i finalen iår! =)
SKOJ!!

image476

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0