Början på mitt nya liv...

...går rätt bra! =)

I förrgår var jag och tränade lite motion, ikväll blir dte step up (älskar det!!) och i vanliga fall även boxing på torsdagar! Det är också skitkul! Kommer ihåg när jag och Emilie gick på det förut.. En gång var det nån som hade sagt till tränaren att hon ville att vi skulle köra extra mycket ben. Å HERREGUD!! Det är redan MYCKET ben i det boxingprgramet, fullt av kickar etc. Dagen efter det passet kunde jag knappt gå! Jag fick gå "småbarnstil" dvs, först lyfta vänster, sätta ner på första trappsteget, sen lyfta höger och sätta på samma trappsteg! *ojojoj* Det var träningsverk det!!
Jag hoppas verkligen att step upen är bra! jag tror att ledaren är en av mina drillflickors mamma. Monika Krafth, det måste vara lilla Steffis mamma! Hoppas hon kör hårt med oss! Jag vill bränna kalorier!! =) =)

Igår så fick jag för mig att städa efter jobbet. Jag städade lite i sovrummet och sen rengjorde jag akvariumet i sovrummet! Så fint det blev när dte var klart! Förut var det typ igenväxt med alla flytväxter men nu ser man fiskarna igen! De stackrarna fick juh knappt plats att simma... Jag måste rengöra dte stora akvariumet snart också.. Men jag skulle vilja göra en helrengöring, dvs. ta ur alllt vatten och alla växter och grus mm! Och sätta upp dt på nytt.. Men jag har små yngel där så jag kan inte... Kanska "bara" ska byta hälften av vattnet och böblera om ändå?! Som jag gjort i lilla... Vi får se.. Det blir nog inte idag i alla falll....

Idag så ska jag städa lite mer och sen vet jag inte! Tänkte yoga lite nu, en 20-30 minuter! Sen frukost.. Det går riktigt bra med viktklubb än så länge! Jag tycker det är en bra sida förutom att den är lite seg och låser sig på vissa funktioner.. Men då är dte bara att trycka bakåt så blir allt registrerat ändå!

Jag började på ett drillprogram igår med.. Sisters program "Älskade ängel", Bertlåten..med Lillbabs... Sååååå bra låt! Man blir så glad av den! ; ) De små liven ska få göra en rolig koreografi till den!! Tack André för att du fixade den åt mig.

Nu är det yogadags!!

Kommentarer
Postat av: Pillan

jaa de är så hilma bra vill inte sluta se de eller missa ngt program men de gjorde man ändå *hmmm* kul att glutta i din blogg med ;) puss på re gullet

2007-01-18 @ 19:57:45
URL: http://www.nogg.se/pillz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0