Helgen!

Jag har inte skött mitt bloggande nu i helgen...
Tar en uppdate med hur den såg ut för mig...

Sara och jag stack som planerat till Majorstuen och shoppade. Jag hittade en svart polotröja och en jättesnygg brun/guldig partytröja. När vi var på HM och kikade så ringde pappan i familjen som Sara är praktikant hos och sa att hon fick ledigt på kvällen. Jag var juh redan lediga så jag coh Sara disskuterade vad vi skulle hitta på. Vi var båda väldigt trötta och sega och sa att det blir nog filmkväll ändå. Saras kompis Linnéa fick dock oss på andra tankar, hon övertalade oss att komma på förfest hos 2 tjejer och vi gick emd på det. Vi sa att om vi var alltför trötta kunde vi juh åka hem när de skulle ut. Så jag och Sara hittade oss ett fik och åt en kycklingsallat och drack en kopp thé sedan drog vi hem och gjorde oss iordning för party.

Vi hade verkjligen askul på förfesten så vi blev såklart med ut! Det var sports bar och därinne träffade jag först Hermans svenska barnehagefröken Anneli och sedan ett gäng andra au pair tjejer som jag mött på praktikantträffarna. Vi dansade hela kvällen och jag tröttnade inte förnns vid 10 över 2 då jag gick till min nattbuss. Träffade ingen rolig på nattbussen denna gång men dte gjorde detsamma för jag var trött. Åt 2 mackor innan jag gick och la mig.

Söndagen var luuuuugn! Jag var inte direkt bakis, men lite seg. Kollade på desperate houswifes, satt vid datorn en sväng, gick på en promenad och åt middag med familjen. Riktigt trevligt!

Idag så har jag och Sara varit och tränat step intervall och dtte gick riktigt dåligt för mig. Jag fick ont i fötterna och vaderna så jag fick gå på stället istället för att hoppa och skutta. Ska önska mig nya skor och nya inlägg i juulklapp har jag kommit på! =)

Igår pratade jag med Sara nr 3 här i Oslo. Hon flyttade hit igår och jag har lovat henne att följa med henne på IKEA ikväll. Ska bli skoj att träffa ännu en ny tjej! =)

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, men du verkar ha haft en rolig helg då i alla fall.. Jobbar du alla dagar? Vad gör du när barnen är på skola o dagis? *nyfiken*
Ha en trevlig dag.

2007-11-26 @ 12:07:34
URL: http://nummel.blogg.se
Postat av: AKP

usch ja har oxå slarvat massa med bloggandet!
Vet inte men de känns så trist att skriva när man inte har några bilder..
Känns som att folk bara tycker de är tråkigt :OP

2007-11-27 @ 08:53:42
URL: http://akp.blogg.se
Postat av: Emma

Kan jag inte få låna den där gudomligt söta lilla städhjälpen du har?1

2007-11-27 @ 14:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0