Baka mera?!

Om en timme ska jag hämta gutterna. Nini är hemma men hon ska iväg på ett till möte vid 6 tiden så därför får hon stanna hemma och laga mat istället. Hämta barnen har jag gjort förut så det är jag inte lika nervös för. Men visst pirrar det lite i magen varje gång jag måste sätta mig i bilen och ratta mot E18. Mycket trafik och väldigt många avfarter och skyltar...

Imorgon är det praktikantträff igen och det är alltid lika välkommet. Verkligen super att de har lagt träffarna på onsdagar, mitt i veckan. Man få lixom en liten paus från au pair livet och det är najs. Filmkväll är dte imorgon, med popcorn å rubbet!!

Vart väldigt inspirerad när jag bakade scones idag, funderar på att baka nått annat imorgon men vet inte riktigt vad. Har ni nått bra, relativt lätt och snabbt recept? Glöm inte att det ska få plats i min miniugn bara... Upptäckte också att jag har 2 till plattor när jag skulle kolla sconesen. Min ugn står nämligen på en hylla så jag tog en stol för att nå upp å då ser jag att det är 2 plattor ovanpå ugnen. Häftigt! Lite jobbigt att laga mat så högt uppe i luften men ändå.. Bra att veta..

image370
Min miniugn, den ser ut som en micro.. =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0