OMG!!!

Å herre gud!

*pust*
Jag har bara varit på "kalaset" en timme och jag är redan slutkörd...
Jag tycker synd om Shiela, deras hemhjälp som är här och ska hjälpa till med allt från att koka korv till att diska. Värst för henne är det nog när hon inte har nått att göra. Hon pratar inte så mycket Norska vilket betyder att man måste prata engelska med henne. Så hon kan lixom inte stå och prata med någon heller...
Det är typ ettusenfyrahundrafemtio personer däruppe, känns och låter det som i alla fall.. Egentligen är det nog runt 20 vuxna och 10 barn, deras släkt!
Såhär första intrycket så gillade jag Kristians pappa (barnens farfar) mest, han var riktigt trevlig. Likaså Kristians syster Vibecke, henne gillade jag starkt. Ninis mamma fick jag lite blandade känslor för, hon var trevlig när Nini presenterade mig för henne, hon skämtade osv. Men sen vart jag lite irriterad när jag stod och gjorde iordning en korv åt mig själv och hon trodde att jag var "korvutdelaren" eller nått för hon tog min korv.. *haha* Hon frågade om jag kunde göra en korv åt henne å det kunde jag väl men jag tänkte göra klart min först men men... Jag tror absolut inte att det var nått illa menat men jag fick en liten "jag är överlägsen dig" vibb. Säkert ingen fara! Men som sagt så var Kristians pappa en riktigt trevlig karl. Han kom fram av sig självt och hälsade på mig och pratade bra länge med mig. Kristian själv är också mycket trevlig.
Karl Kristian och Herman är ej kontaktbara nu när de har 8 små släktingar att leka med så dem får jag spendera tid med imorgon istället.

Funderar på om jag ska ta och gå på en promenad och försöka hitta lite här i Bygdö. Kanske ringa till Sara, en annan praktikant som också bor på Bygdö. Fick mail av henne där hon tyckte att vi skulle hitta på nått. KUL!! Hon har bara varit här i 2 veckor så vi är relativt nya båda två!

Nu är cirkusen i rullning!
(Hittade jag på ett eget uttryck nu eller säger man så? Känns som jag blandat ihop två...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0