Träning!!

image339

Idag har jag varit duktig och gått på gymmet här! =)

Tog bussen in dit och väl där fick jag en rundvisning och sen tränade jag lite. Sprang på löpband och crosstraina lite. Sååå najs! De har så man kan plugga in egna hörlurar å sen får man välja själv vad man vill kolla och lyssna på för de har 5 tv apparater med olika kanaler på som man kan välja mellan. Så coolt! Jag vågade mig inte riktigt på träningsmaskinerna, jag är juh van vid att man kan ställa in när man sitter på så dte sparar jag tills när Sara är med. Det är lite roligt att hemma i Ljusdal tränade jag med Sara Juhlén och här komkmer jag att träna med Sara Grehn. Hehe, bra träningskompisar heter tydligen Sara! =)
Spinningsalen hade 50 (!!!) spinningcyklar, i Ljusdal är det typ 10.. Haha! De hade också aerobic, step, yoga, body pump, nått som heter forza där man använder samurajsvärd, nått nytt som hette kinesis mm mm! Så skoj!
När jag tränat klart kände jag mig så hurtig så jag gick hem till Bygdöy, mest för att se hur lång tid det tog. Ganska precis en halvtimme å då gick jag i normal takt. På sommrarna kan man cykla dit, perfekt!!
Imorgon funderar jag på att gå på step klockan 11:05.

Snart kommer pojkarna hem och jag är lite trött idag så jag hoppas att dce är på bra humör. DFår tänka på att jag är ledig hela dagen imorgon! Ska verkligen bli så skönt! Det har inte varit dne lättaste veckan i mitt liv det här... Får nog ta å köpa öronproppar så jag inte vaknar vid 8 när de vaknar.. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0