TRÖTT!!

jagarsatrott.gif

Klockan är 20:51 och jag lovar att om jag släckte ljuset och kröp ner i sängen skulle jag somna! Sååå trött! Har varit trött hela dagen och efter att ha suttit barnvakt ikväll är jag helt slut! Nini skulle iväg på kvällsmöte kl 18 så då tog jag vid. Kristian jobbar till väldigt sent på kvällarna så han var inte hemma.
10 över 6 till 7 kollade barnen på barntv. Tack underbara människa som uppfann det! När pojkarna kollar på barntv är de som små ljus i soffan. Själv tog jag mig en kopp thé och kollade på prison break, efter jag plockat bort efter middagen såklart. Klockan 7 gick vi upp och lekte i högst en kvart sedan hoppade de i badet. Där vart det lek, tvättning och hårtvätt. Det gick förvånansvärt bra att tvätta håret på dem, jag var lite nervös över det för jag vet hur svårt det kan vara. Barn brukar inte gilla att tvätta håret, speciellt inte 3åringar som inte vill bli blöta på huvudet. Men som sagt så var det inga problem. Halv 8 klev de upp och jag ställde fram kvällsmat åt Kalleman och gjorde välling åt Herman. Den vart lite ljummen men han klagade inte som tur var! Sen vette fasen vad som hände, plötsligt var klcokan 20 över 8 och Kalleman låg fortfarande inte i sängen. Jag vet inte vart tiden försvann, helt otroligt! Fick hjälp av Kristian, som kommit hem, med att lägga Kalleman. Han tyckte inte att det var nån fara att jag var 20 minuter försenad. han sa att han själv hade svårt att få barnen i säng i tid. Så skönt att Nini och Kristian är så snälla, jag trodde faktiskt att han (eller de) skulle bli lite irriterad över att barnen var vaken "så sent". Skönt att de är så förstående! =) 

Nu har jag lärt mig vägen till och hem från skolan och barnehagen också (peppar peppar, ta i trä *griper om bordet hårt*). Körde med Nini på passagerarsidan både imorse vid lämning och på eftermiddagen vid hämtning. Sista rundan hjälpte Nini mig bara minimalt och hem klarade jag helt själv. Rätt fil hela tiden! =) Weee! Har förstått precis vart jag körde fel så nu vet jag att jag inte ska köra varken höger eller vänster där utan rätt fram!

När jag och Nini kom hem ifrån lämningen imorse så tog jag det rätt lugnt. Startade en tvättmaskin och flummade på. Kikade på mobilen och jag hade fått mess av Sara, hon undrade om jag ville med och träna kl 10, vi kunde träffas vid busshållplatsen halv 10 i så fall. Kollade på klockan, den var kvart över 9. STRESS!! Borstade tänderna i racingfart, på med lite mascara så man såg levande ut, slände ner träningskläder, vatten och träningskortet i en påse och sprang mot bussen. Hann precis fram! Sån jäkla tur! =)
Vi tränade "Total Step Intervall" och det var JOBBIGT!! Step med styrka, värst var det i början när vi gjorde massor med jobbiga pulshöjande övningar på stepbrädan. Men det är så skönt att komma igång med lite träning! Ska försöka att inte äta lika mycket som jag gör just nu. Jag har den otroligt dåliga vanan av att äta när jag har tråkigt, oavsett om jag är hungrig eller inte. Har blivit mycket onyttig kvällsmat också eftersom jag inte haft "riktig" mat hemma. Så idag har jag handlat hem bra mellanmål, müsli, frukt, yoghurt, fullkornsmackor och ägg. Så då kan jag äta sånt istället för kakor å annat onyttigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0