Moooooosa!!!!

Hur gulliga får man vara?! Jag har fått bilder på de 2 barnen som jag ska ta hand om. Jag vill krama sönder dem för de är sååå sööööta!!

image269   image270
Karl Kristian                                          och                                    Hans Herman!

I helgen ska jag åka och hälsa på dem och idag har jag, mamma och pappa varit i Hudik och shoppat lite till min resa och till familjen. Åt Karl Kristian och Hans Herman köpte jag en varsin Svensk fotbollsdress, till Nini och Kristian (mamman och pappan) köpte jag 3 ljus, svart och lila, och matchande servetter. Det paketet blev så sjukt fult så jag rev upp det nyss och gjorde om det själv. De på Hemtex kan verkligen inte slå in presenter! Hoppas de blir glada för paketen!! =)

Åt mig själv köpte jag en brun assnygg skinnjacka, en lila sjal, en lila 3/4 tröja, vinterskor, en gråsvart sweatshirt med "päls"krage, smycken och säkert nått mer som jag glömt bort.. Känns bra att äntligen ha en jacka som passar den här årstiden. Det är inte riktigt dags för vinterjacka än och bara tröja är lite kallt.

När vi kom hem installerade jag och pappa en GPS i mammas bil eftersom det är tänkt att jag ska köra till och från Oslo i helgen. (SHIT!!) Å då behöver jag verkligen lite karthjälp så jag hittar!! Är lite nervös inför vägtullarna och att köra i Oslo men det går nog bra tror jag. Ska bli så spännande att få hälsa på dem! Om någon har kört i Oslo eller Norge och vet hur det är så skulle en kommentar här sitta fint! Hur man gör i tullarna och så...


Kommentarer
Postat av: Carro

I tullarna är det bara att slänga ner så många slantar som det behövs, å köra vidare, typ.

2007-09-10 @ 18:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0