Helgen!

Gaaah, jag är dålig på att blogga jag vet! Men det har varit full afrt i helgen å jag har verkligen inte haft tid!

I fredags så hängde jag, Sara, Nicole, Natalie, SandvikaCarro och Matilda hemma hos Sara. Vi spelade lite spel å käkade muffins å hade det mysigt. Matilda är  en ny praktikant och hon är faktiskt äldre än mig. Nu är jag inte längre äldst, hehe =P. Det sjuka var att när jag berättade att jag kom från Ljusdal så kom det fram att hon gått i samma klass som en tjej från Ljusdal. Hon kommer från Sala och känner någon från Ljusdal, sjukt! Tjejen hon kännde var Linnéa Bergman som jag vet vem är. Världen är så himla liten!

Igår, lördag, så skulle jag å Sara käka tacos och fick sällskap av Natalie, SandvikaCarro och Matilda. Vi hade inte köpt köttfärs plus att vi behövde lite fler saker så vi drog för att handla. Matvarubutikerna stänger dock väldigt tidigt i Norge på lördagar men tillslut så lyckades vi hitta en som var öppen. Då var såklart köttfärsen slut där. Det fanns Euroshoppers frysta som såg ut som hundmat å dte vägrade vi. Så vi köpte färsk kycklingfilé för 99 Norska kronor istället.. HAHA! Matilda trodde dte skulle bli typ 30 kr per skalle å vi andra skrattade åt hennes nyinflyttade naivitet. Det vart 60 kr var så dte var faktiskt inte så farligt. Vi drog hem till mijg och gjorde fajitas och satan vad gott det var!!! Vi satt och snackade till sent på kvällen coh sedan sov Sara hos mig. jag och Sara hade varit asduktiga å tränat på dagen cokså. Styrketräning plus lite kondition! Vi är bäst! =) =)

Imorse drog vi och tränade igen, 40 minuters gång och springning på löpbandet blev det. Sedan drog vi till spaavdelningen där vi ångbastade, kallbadade och bastade i vanlig bastu! Sköööönt! Sedan drog vi in till Oslo och fikade sammen med Lina, HolmenkollenSara och en ny tjej som heter Nina. Å då kom det här med att världen är liten fram igen. För helt plötsligt säger NIna "Jag kommer från en liten by som heter Edsbyn.." Jag typ skrek "VA, jag är från Ljusdal juh!!".. HAHA! Åsså berättade jag att jag känner en tjej som heter Irene från Woxnabruk å då visste hon vem dte var. OMG!! Så sjukt!!
Sedan när vi skulle åka hem så märker jag att jag har fått BÖTER!!! Parkeringstiden hade gått ut så jag fick 600 spänn i böter! GAAAAAAAH!! Dyyyrt! Fy f*n... Så imorgon måste jag gå å betala min bot... =( =(
Men men, man lär sig juh alltid nått!
Jag och Sara följde sedan med Lina hem och kollade på Paradiset. Lina har nämligen den lyxen att ha svenska kanaler.. Jag är sååå avis!! I nyhetsreklamen så drog vi dock hem för dte kändes som man måsta sova lite inatt cokså... Jobbigt att kliva upp kvart i 7 imorgon kan jag lova!!!

Nu ska jag försöka sova!
God natt alla!!! 

Kommentarer
Postat av: Karin

Undrar varför man har blivit så dålig på att blogga på sistonde, är det lite julledighet som gjort att man blivit lat? Jag själv hade ett riktigt upehåll men nu ska jag försöka uppdatera i alla fall en gång om dagen.. =)
Ha det bra.

2008-01-07 @ 11:41:03
URL: http://nummel.blogg.se
Postat av: AKP

Åh jag oxå såå kass på att blogga nu, vet inte varför jag kommit av mig så :/

2008-01-08 @ 13:20:13
URL: http://akp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0