Tänker på er!

Fick reda på idag att Mathilda och Lars lilla nyfödda tjej igår fick flygas med ambulandhelikopter till Lunds sjukhus. Direkt efter födseln hade hon andningsproblem och fick läggas i respirator och på ultraljudet visade det sig ett hjärtfel. Lilltjejen blev alltså ivägskickad till Lunds sjukhus i helikopter medans Lars och Mathilda fick åka tåg dit ner. Tänk er att sitta på ett tåg i 9 timmar dagen efter du fött barn och ännu värre så var något utan tågen inställt så en bit fick de färdas med buss med. Tycker det är förj*vligt att sjukhuset inte kunde fixa ett plan så Mathilda och Lars fick följa med på en gång.
Nere i Lund så vart det i alla fall konstaterat att det var lungorna som inte var helt färdigutvecklade och någonting med en hjärtklaff.

Jag pratade med Mathilda idag på lunchen och då var läget stabilt. Mathilda sa att det kändes lite som om det var sjukhusets bebis och inte deras. Stackrarna! Jag sänder mina varmaste tankar till dem och hoppas de får komma hem snart med sin lilla Thea!


Kommentarer
Postat av: AKP

åh men gud :S

Hoppas och ber att allt går vägen så dom får komma hem snart!!!

2008-07-19 @ 08:52:02
URL: http://akp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0