Lördag igen då!

Visst är det underbart när det är lördag, man är ledig och man får sova så länge man vill.. *harkel*

Vaknade halv 8 av att nånting kastas mot golvet ett flertal gånger, det lät som en peng. tack för den väckarklockan Kallemann och Herman... =P Nyss satt de och kollade på barntv så man fick lite lugn men nu är de i stuen och leker. Jag hör dem snacka. Kan juh berätta att dte är sjukt lyhört i det här huset, många andra norska hus också. Lite skoj var dte när Sara upptäckte att hon hör Nora och Hedda från sin toalett när de är på toaletten 2 våningar upp. Visserligen färdas då ljudet genom rören men ändå!

Igår var den midsommarfirande som stod på schemat! Jag var sjuk så jag skippade alkoholen och tog bilen istället. Åkte först till Jeanette och Rasmus där det var hårfärigning på g. Precis när jag kom hoppade Jeanette in i duschen så vi fick lite bråttom sedanre. Kvart i 8 körde vi från dem, 8 stänger matbutikerna och de skulle köpa öl. Det vart gagsen i botten rill Rimi och sedan fick de springa in, men de hann! =)

På väg till Ellen ringder de och säger åt oss att stanan och plocka blommor. Vi stannar efter en vägkant och plcokar en stor bukett med hundkex innan vi far vidare. Efter en lång stunds irrande omkring i Ullern tog vi GPSen till hjälp för att hitta Ellens gata. Det var den gatan mitt emellan dem vi prövat, skikkeligt oflax asså!!!

Hos Ellen var grillen igång och jenterna satt och band midsommarkransar. Undre kvällen spårade det dock ur då alla kransar vart en ainng överpimpade... =P

Vi käkade god mat å hade superskoj! Jag och Ellen höll oss till de alkoholfria alternativen medans de andra vart alltmer rund under fötterna. Vid 23-tiden åkte alla utom Ellen in mot stan och jag släppte av tjejerna vid Aker brygge där dte var gratiskonsert medans jag själv åkte till Osterhausegate för att leka med Sara. Vi myste med godis, popcorn och dricka.

   
Ellen                    Ida                    Jeanette

Fler bilder finns på min bilddagbok!

Kommentarer
Postat av: maria

Tack :)

Hoppas att du hade en riktigt trevlig midsommarafton!

2008-06-21 @ 15:44:11
URL: http://marialundqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0