GLAD!!!

Åh vad glaaaaaaad jag blev nu!!! =)
Varje dag denna vecka har jag skjutsat gutterna och flera gånger hämtat dem. Som tack sa Nini att jag får låna hennes bil så jag kan spara bensin på min! WEEEE! Jag vart jätteglad!! =D =D Så ikväll när jag ska till Malin blir det åka audi som gäller! =)

TACK NINI!!!! =)

Igår hämtade jag gutterna hos deras kompis Axel efter barntvn. Vi åkte hem och både guttarna och jag var slitna osm bara den. Kallemann var väldigt flink och gjorde sina läxor medaqns jag försökte få en gråtande Herman att borsta tändrena och få på pyjamasen. Jag lyckades faktiskt! Båda två somnade snabbt och när jag gick ner till mig så var jag så trött att jag knappt orkade lägga in Hermans overall i tvätten. Jag ställde klockan utifall jag skulle somna ifrån tvätten och la mig å läste. När overallen var inhängd i torkskåpet så la jag mig å sov på en gång fast klcokan bara var halv 10. Imorse när jag vaknade kännde jag att dte var riktigt skönt att få sova så länge, jag var så pigg å på bra humör!!

BygdöySara ringde medans jag skjutsade guttarna och jag lovade att följa med henne och tvätta Toves bil. Det har vi gjort nu så nu ska jag äta lite frukost...
Jeg er sulten!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0