Date!

Nuni era stackars små läsare ska ni få valuta för att ni fortfarande kollar min blogg ibland...

Ikväll har jag varit på dejt, med en norsk gutt!!

Kom hem vid halv 8 från jobbet idag, var trött och sliten så jag drog på mig mina myskläder och la mig i sängen med datorn. Loggade in på msn och började prata med en norsk kille som jag snackat lite med förr. Han skulle jobba till 9 men sen tyckte han att vi skulle gå ut och ta ne kopp kaffe tillsammans. Fort som sjutton slängde jag mig in i duschen, sminkade mig och drack ett glas rödvin i en thékopp, för att lugna mig lite. Hade aldrig träffat killen in real life så jag var en aning nervös. Sara var nästan mer nervös än mig, hon var nästan lite arg på mig också för hon tyckte att det kunde vara farligt osv. Men jag lovade att inte gå ensam med honom så hon släppte iväg mig.
Det första jag gjorde var att hoppa in i bilen tillsammans med honom, ensam.. Jag lovade faktiskt bara att inte GÅ ensam med honom.. =P Förlåt Sara men han var verkligen världens snällaste. Å jag åkte verkligen inte långt, in i ett parkeringshus, några hundra meter bara.
Vi parkerade och gick in på ett ställe. Han var verkligen lättsam, kanske inget kärlek vid första ögonkastet med absolut en kompis. Vi hade jättetrevlig tillsammans. Fanns endel saker som hade kunnat varit bättre absolut men vi kom rätt bra överrens. Diskuterade en massa om vilka som var smartast, norskar eller svenskar. Han tyckte såklart norskar och jag svenskar.  
Efter fikan så tog vi oss en liten rundtur i byen innan han skjutsade hem mig till Osterhaus. Nu sitter jag i min säng, äter Häagen-Dazs glass (godare än Ben & Jerrys) och ska kika på Prison Break! Imorgon är jag ledig och ska sova l.änge!

God natt! =) 

Kommentarer
Postat av: Sara

Åhå, vad kul med date! :D

2008-11-15 @ 07:48:34
URL: http://sarax.blogg.se/
Postat av: Emma

visst kan det vara långt mellan inläggen, men den som väntar på nå gott.... hoppas du ahr det bra, och att det är lite bättre väder där än här...Minusgrader och regn=svinhalt med andra ord ;)

2008-11-15 @ 19:33:00
URL: http://metrobloggen.se/tussilagoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0