Besök!

Nu har det varit dålig update på bloggen några dagar!

Anledningen till det är att jag haft så mycket att göra. Jag har juh ett jobb nu! =)
I tisdagskväll fick vi besök i kollektivet utav Micke, lite kul att ha en till Norrlänning i kollektivet. Vi spelade lite spel sedan gick vi och la oss. Dagen efter, alltså igår, jobbade jag 10-16 och sen på kvällen lagade vi stuvade makaroner och korv. Mumma vad gott det var! Micke hade med sig falukorv. Vi kikade som vanl.ig på Idol på kvällen tillsammasn med kollektivet. Micke hittade också ett hus som man kunde hyra här i Oslo som kostade 60 000. Micke, Nicke, André och jag räknade ut att om vi bor 2 i varje rum, det var 8 sovrum, så skulle det bara bli ca 3000 var. Kanske ska skaffa ett större kollektiv i ett asfräsht hus! Haha! =)

Idag har jag varit ledig så jag, Micke och André drog till IKEA en sväng. Köpte lite ljus och några saxar åsså åt vi "svensk" mat och till dessert cheesekake!


Micke, André och jag på väg till IKEA!


God cheesekake!


Ikväll kom :Lisa också hit från Gävle, så kul med lite främmande! =) Även Jimmy kom hem till kollektivet idag. Halv 6 imorse kom han hem från Sverige och 10 började han på jobbet. Kan lova att han var trött nu ikväll! =)

Nu ska vi snart sova, jag börjar inte förrns 12 imorgon så det gör inte så mycket om det blir sent ikväll.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Grattis till jobbet! Varför skulle jag gå in här då, nu blev jag ju sugen på cheesecake..mums! Ha en bra dag!

2008-09-19 @ 08:45:46
URL: http://www.thetimeisnow.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0