Första morgonen!

Senast mitt inlägg hette "Först morgonen" så hade jag haft en allt annat än lugn morgon...

Då klev jag upp före klockan 7 för att laga brö'skiv till Kallemann och Herman. Idag vaknade jag kvart över 9 av att Sara kom in och sa hej då för hon skulle till sitt jobb som receptionist på Elixia.

Om en stund ska jag och André gå ner till Kiwi för att köpa lite frukost. Sedan vid 12-tiden ska vi träffa våran hyresvärd och fixa med depositionen. Liiite problem där eftersom Niklas inte betalat in sin än och han är på sitt jobb... Måste lösas! Jobbigt att nånting som egentligen inte är mitt problem blir mitt problem... =P

Efter mötet med Stein ska jag och André till skatteetaten och skriva in oss i norge. Posten skulle man till för att adressändra så det skulle jag behöva. Sen ska vi ordna norska mobilnummer så vi slipper använda våra svenska och bli ruinerade.
Efter vi gjort alla "måsten" tänkte jag visa André runt i Oslo och på kvällen ska vi till Wigdis där mamma och pappa är och säga hej då till dem. Känns absurt att jag verkligen är här nu! Galet och så kul!! =)

Inatt så var det nån j*vel som ringde på våran portklocka så att alla i lägenheten, utom André, vaknade. Tydligen nån tjej som tröck på fel knapp. Drygt!

Nu ska vi till Kiwi! Ha de!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Spännande, hopas allt går bra för er!!!

2008-09-02 @ 14:59:36
URL: http://metrobloggen.se/tussilagoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0