Lørdag!! Yey!!

Tjohoo, æntligen lørdag!

Som ni ser på mina fina æ:n och ø:n så ær jag på jobbet. Kortdag dock, 9-16 så det gør detsamma før min del. Klockan 10 kommer Siri och sedan klockan 12 anlænder æven Jenny. Hoppas det blir mycket kunder idag så dagen går fort. Før æven om jag gærna jobbar så længtar jag tills ikvæll. Ikvæll ær det næmligen PARTEY!!!! =) =)
Jag, André, Emma, Lina, Carro och Maria ska førfesta och sedan drar vi ut och skakar rumporna på byen. André kanske inte ska skaka så mycket rumpa men ni fattar! ;)

Det ær bara Maddie och Andy (alltså jag och André før er trøgfattade) hemma i kollektivet nu och det ær så ovant. Olle stack i onsdagsnatt och Sara och David i torsdagskvæll. Igår efter att jag slutat så køpte vi pizza och så spelade vi kort och guitar hero till halv 1 inatt. Nær vi skulle sova så hade våra grannar bredvid fest, det spelades Ebba Grøn på høg nivå. Inget elakt mot Ebba Grøn men det ær inte direkt godnattvisor om man sæger så... Så jag tog helt enkelt och la mig i Olles rum før att sova. Inte i hans sæng, utan på en tjock madrass. Dær var det tystare och jag fick mig i vart fall lite sømn innan alarmet ringde klockan 7.

Nu står jag hær på pytt og panne och væntar på mina førsta kunder. Centret har varit øppet i 10 minuter men æn har ingen agit sig in hit. Men tro mig, de kommer! =)

Kommentarer
Postat av: MammaSka nog förvarna Oslo om partygänget som ska göra stan osäker ikväll, ha en riktigt trevlig partylördga PUSS

2009-02-07 @ 09:35:38
Postat av: Emma

Ha det så himla roligt i kväll!!! jag ska faktiskt också på fest NÄSTA lördag, mycket länge sedan.

2009-02-07 @ 12:01:02
URL: http://tussilagoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0