Trött!!

Tröttaste jentan i byen??

Jag sjukanmälde mig idag också, tyckte det var lika bra att de till att bli ordentligt frisk innan man återgår till kära pytt og panne! =P Blev väckt ca halv 10 av att mamma ringde. Klev då upp och tillsammans med Sara så gick vi till bagel juice på Wessels plass där vi tog en lyxfrukost. Bagel och juice.. Haha!! Shit vad det smakade bra!
Efter frukosten var vi på jernia och clas ohlson och köpte lim och skarvsladdar, gick till blomsteraffären och köpte 2 blommor och slutligen till kiwi och laddade upp med mat.


Sara och jag på nyår!

Hemma städade vi och fixade finfint i lägenheten. Beordrade Olle om att limma duschen! Vid 3 tiden gick vi till 7eleven och köpte oss en varsin korv och sedan gick vi till stationen för att hämta upp Davids mamma och pappa.

Så nu har vi finfrämmande här på Osterhaus. Just nu är de ute på en promenad medans jag och Olle njuter av lite ensamhet framför en varsin dator.

Imorgon ska jag jobba, 9-16, och det kommer gå så bra så. Ledig söndag så det blir piece of cake! Tänker inte vara sjuk nå mer på bra länge!

Kommentarer
Postat av: Jessica Ferm

Meeeen! dig var det hundra år sedan jag såg!

Hur är det med dig? Hoppas du minns mig haha annars tror du jag är nån idiot =)

Kram!

2009-01-09 @ 22:32:51
URL: http://www.jennfer.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0