Gårdagens sug!

Igår hade jag en sån där "jag är sugen på" dag...

Det första jag blev sugen på var yoghurtnötter, jag förbannar den som uppfann dem! Åh, vad goda de är, jag skulle kunna äta sånna varje dag. Som tur är så är de ganska mäktiga så några stycken räcker för att få mig att må illa.. =P Eftersom det var lördag igår så köpte jag några såklart. Gick runt i matbutiken och funderade på vad jag ville äta till middag. Gick förbi fiskdisken och hittade RÖKT MAKRILL!! AAAAAAAAAAH! Där kom suget igen, jag vart förvånad att jag vart sugen på nått så nyttigt som rökt fisk. Bestämde mig för att käka sallad med makrill i till middag.

Väl hemma och med en jättegod sallad i magen vart jag fett sugen på choklad... Det var väl det här suget jag hade väntat på hela dagen antar jag. =P Slängde ihop en chokladbollssmet med mycket 100%:ig kakao och kaffe och lite mindre socker än vanligtvis. De vart såååå goda! =)

Samtidigt som jag tröck i mig alltför många chokladbollz så satte jag igång första säsongen av Grey's Anatomy. Åh, vad jag älskar den serien. Men jag har juh inte sett det på ca 2 år så nu är det dags att börja helt från början och ta igen ALLT jag missat!  

Efter att jag lessnat på chokladbollarna så tänkte jag att nu när jag ändå håller på så kan jag juh synda li mer. Det är ingen riktig syndarkväll utan GLASS! Å inte vilken glass som helst... Ni vet såklart att jag pratar om Häagen-Dazs!


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

När jag blir sugen på något kan jag äta en halv häst. Vilken tur du har som känner att det tar stopp!! :D



Har precis köpt lite yoghertnötter etc att ha efter söndagsmiddag med Egoina och Jimmy. Vill att de skall smaka - det är JÄTTEGOTT! :)

2009-07-26 @ 14:07:52
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0