OJ OJ OJ! =)

OJ OJ OJ OJ vad den här dagen har gett mig livskvalité! =)

Jag vaknade av att min klocka ringde kvart i 8 imorse. Jag jobbar 16-20:15 idag så vissa av er tycker antagligen att jag är helt sprø som kliver upp så tidigt på min "nästan lediga dag". Låg och drog mig i sängen några minuter och blev helt plötsligt väldigt mammig. Eftersom mamma är i Ljusdal så kunde jag inte göra så mycket mer än att sakna henne en stund och sedan kliva upp. Gjorde iordning frukost och av nån anledning så googlade jag "Båtluffa i Grekland": Hittade en massa intressant så nu är jag jäte jättesugen på att sticka iväg en par-tre veckor på det.


Sedan drog jag på mig mina träningskläder, trampade iväg till gymmet och körde 40 minuters Xycling och 45 minuters Elixia Power. Shit, är jag duktig eller?! =) Sååå nöjd med mig själv!
Efter träningen solade jag solarium och innan det var dags att cykla hem igen köpte jag en massa frukt, bär och grönsaker billigt på en turskshop.

Nu sitter jag och äter citronkyckling med morötter, sallad och svamp/broccoli/spenat-risotto.
JAM JAM!! =)


Kommentarer
Postat av: Mamma



Vad du är flink att träna och laga god mat. Eva och jag har cyklat på fm. Packar för Stockholm, åker klockan 7.00 från Ljusdal.Ringer dej från Stockholm. Kramar......

2009-07-29 @ 13:18:12
Postat av: Madde

Ha så kul i Stockholm imorgon mammi! Hälsa Eva! =)

2009-07-29 @ 15:08:29
URL: http://bangboom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0