Storo!

Fett tråkigt hade jag förut idag...

Jag har fortfarand elite ont i halsenoch är snorig så träning är uteslutet även idag. Tvättade 2 maskiner med tvätt och tänkte sedan lägga mig ohc läsa lite. Men dte är solsken ute och jag hade inte alls ro i kroppen för att ligga still. Hellst skulle jag vilja gå på ett hårtt spinningpass men nej, det vore enbart dumt...

Så jag bestämde mig för att ta en promenad upp till Storo och kika in på Storo Storsenter. Det tar ca 20 minuter att gå dit, enbart uppförsbackar. Hem tar det ca en kvart... =P Bra sätt att slå ihjäl nån timme plus få röra lite på benen. På väg dit så möter jag en kille som jag tycker det är något bekant över. Känner jag honom, har jag träffat han nånstans?! Nej, men jag har sett honom på TV! Det var juh "Let's Dance-Tobias". Han är med i den norska varianten, "Skal vi danse" som hade premiär förra fredagen eller lördagen.


Triana och Tobias!

Det vart ingen storshopping på Storo, köpte några billiga tandborstar och det var det. =P Men jag fick mig en liten utflykt i alla fall! =) =)

Nu ska jag laga kycklingsoppa! Mumms! =)


Kommentarer
Postat av: Karin

Alltså den där jäkla tobbr är med överallt ju! Han var nyligen med på danska fångarna på fortet, pratade ypperlig danska så han är kanske halvdansk också?! Märkligt..

2009-09-30 @ 13:01:34
URL: http://accordingtokarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0