Ha det pytt og panne!

Idag har jag jobbat min sista dag på Pytt og panne...


Ser ni mig skymtandes i kassan där bak?

Vi började att "riva" butiken igår, dvs. vi började packa ner varor i pallar och riva hyllor. Linn som jobbade hos oss förut kom och hjälpte till och det var så kul att träffa henne igen. Sammanlagt var vi 6 stycken som jobbade från öppning så vi fick en hel del gjort. klockan 15 kom även Marianne och hjälpte till. Runt 6-halv 7 drog alla utom jag och Marianne och då hade vi plockat bort mer än halva butiken. Jag jobbade ett 10 timmarspass och jäklarns vad fort dagen gick. Vi hade juh verkligen att göra om man säger så! =)

Idag skulle jag egentligen inte jobba men eftersom jag inte hade några planer så hjälpte jag självklart till. Jag kom först av alla sisådär en 20 i 10 och satte igång med att plocka varor på en gång. Även idag hade vi hjälp utifrån och vi lyckades tömma hela butiken på varor, riva alla hyllsystem, riva kassan, städa ur kontoret, städa upp lite i lokalen plus lite annat småpyssel. Småpysslet bestog bl.a. utav att ta ner alla hängare i taket/lamporna som plakaten hängt på, det är en hel del och de sitter högt upp. Så först klättra upp för stegen, sträcka sig och försöka haka ner hängarna, klättra ner igen, flytta stegen osv. Drygt! Jag monterade också ner kameraövervakningen och herrej*vlar vad dammigt det var där! Jag var alldeles svart efteråt.

När jag klockan 5 begav mig hemåt efter att ha gett Lillian en kram och fått en fin attest av henne så kändes det jättekonstigt att lämna en stor, nästintill tom lokal efter sig. Jag har ändå jobbat på Pytt og panne sen 15:e september 2008, det är nästan 17 månader. KNAS!

Just nu är jag jättetrött i både kroppen och huvudet och det känns bra att jag har en veckas ledighet innan jag börjar på Smageriet nästa torsdag. Jag ska verkligen ladda upp batterierna med egentid, mycket sömn, god mat och en massa träning.


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Lycka till på nya jobbet Madde:)

2010-02-05 @ 09:17:34
URL: http://annsso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0