Bra dag!

Vilken bra dag det här varit! =)

Den startades med endel viktiga syssolo som städning och tvättning. Jag hade väl hellre varit på gymmet men ibland får man omprioritera. Det såg förjävligt ut i köket och jag höll på att få spader! Så idag har jag skurat, skrubbat och gjort det beboligt igen. =P

Klockan 14 träffade jag underbaa Pernilla nere på Jernbanetorget och vi tog oss en latte på Oslo City. Så himla skoj att hon flyttat hit till Oslo. Vi lärde juh känna varandra när vi gick barskolan tillsammans för snart 6 år sedan (hjälp!). Så himla skönt att ha henne här i Oslo, vi ska ha så mycket skoj framöver! =) =)

Klockan 18 tog jag mig bort till Nationaltheatret och drack en smoothie på Bagel Juice med söta Madde Pege. Hon bor granne med mig hemma i Ljusdal, eller rättare sagt så bor våra föräldrar granne med varandra. Hon jobbar i Larvik men var i Oslo och hälsade på. Himlarns trevligt att träffa henne med!!


Så den här dagen har bestått av en hel del socialiserande och det gillar jag!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Verkar ha varit en bra ledig dag,att få träffa sina vänner över en fika och prata om ditt och datt är hur bra som helst.

2010-01-28 @ 21:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0