ENDORFINKICK.NU!!!

WOW!

Wow, wow, wow, wow!

Jag skulle vilja citera Balou nu... Harkel: "Kittlar dödskönt i kistan!" =)

För ca 3 timmar sedan satt jag och småtvekade om jag skulle träna eller inte. Har varit lite lat med träningen på sistone men bestämde mig tillslut att gå på dte där jäkla EasyXycling 40 min. Jag menar, easy och bara 40 minuter är juh typ ingenting! Sagt och gjort, med Charlotte Pirrelli  lurarna knatade jag ner till Rignes Park och hoppade upp på en av spinningcyklarna. Instruktören, Mona, har jag aldig haft förr och där har jag missat nått. Gillade henne starkt. När 40 minuters bra Xyclingtimme var avslutad hängde jag med Mona på hennes nästa pass, nämligen Styrke och Core. Aaaaah! 30 minuters intensiv styrka med kroppen som belastning, me like! Efter 70 minuters träning tog jag mig tid till en låååång strech.

Skuttade sedan hem med uppiggande pop i öronen. Hemma öppnade jag kylskåpet och hittar dagens fynd, BLODAPELSINER!! Jag ääälskar blodapelsiner!

Så nu har jag precis käkat upp en skål med keso, kylskåpskall blodapelsin och lite solrosfrön. Nu blir det alldeles strax en välbehövlig dusch och sedan ska jag lägga mig på min soffa och kolla på en film. med väldigt gott samvete! =)


Väldigt nöjd!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0