PT och näringslära?!

Jag var in och kollade på en hemsida nyss...

Active education utbildar Personliga tränare och inom ämnet näringslära. Det var Nadia som tipsade mig om den i lördags. Jag började skutta och hoppa av glädje när jag läste om utbildningarna. Det har aldrig hänt förr att jag blivit så glad över nått som har med fortsatta studier att göra...  

När jag var 19-20 så funderade jag på att utbilda mig till hälsopedagog eftersom att jag länge varit intresserad av hälsa och kost. Under den här tiden var det, och är väl fortfarande, väldigt populärt att utbilda sig till just det och det var hård konkurrans efter jobb efter att studierna var avklarade. Jag hade ingen lust att utbilda mig i minst 4 år till nått jag eventuellt skulle tycka vara kul för att sen inte få jobb. Så jag la helt enkelt ner pluggtankarna och flyttade till Norge istället. 

Här i Oslo har mitt intresse för kost utvecklats ännu mer och jag har även blivit en inbiten gymmare. Jag har alltid varit aktiv och tränat mycket men på sista tiden har det eskalerat. Efter att jag började träna med min PT Åse Line har jag börjat fundera mer och mer på att utbilda mig. 

Jag har dålig koll på utbildningar i Sverige och jag har ingen brådska med att sätta igång. Jag gör helt enkelt som jag planerat, 2 veckors semester där jag inte har lov att vara orolig. Sen sätter jag igång med mitt liv!

Det här känns jättespännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0