Bra jobbdag

Det är så galet kul att jobba när det kommer nya varor!!

Först idag fick vi leverans från Sagaform. Den innehöll bland annat stora, fina, retromönstrade tekoppar med tesil i en fin box. De hamnade på ett av våra frontbord, såklart!! =)


Superfina!


Tekanna till...


Detta möts våra kunder av


Porslinskopp med silikonlock

Det är så kul med färger, det livar upp hela butiken. Jag hade dock lite problem med att hitta priser på produkterna. Vi beställde dessa på mässan förra fredagen och "kontoret" har inte hunnit fått fram alla prislistor än. Jag ringde Sagaforms norska kundtjänst och kvinnan där hade ingen större lust att hjälpa mig. Efter 2 samtal till henne och endel "du må förstå situationen min, jeg står i butikken med varer som jeg ikke får ut..." så lyckades hon knappa fram inpriserna på sin dator till mig. Herreguuud, det var väl inte så svårt?! ;)

Lagom tills alla varor blivit prissatt och utställda i butiken så kom leverans nr 2, La Praline! Perfekt att få tryfflar, crisp, chokladkakor, konfekt mm. inför helgen!! Även där saknade jag några priser men där fick jag världens bästa hjälp. På en gång ordnade de det. Underbar leverantör som alltid levererar snabbt, rätt och packar varorna exceptionellt. Idag fick vi en produkt från dem som vi inte haft förr, kaffebönor i mörk choklad. ÅH HERRE GUUUUUUD!! Jag köpte med mig en påse hem och det finns ingen kvar.. Oooops... ;)


Deras tryfflar är superba!


Piña Colada- och Stracciatella Crisp har vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0