PRTY

Det var en ganska seg dag på jobbet igår...

På lördagar är det såklart alltid mer kunder och hela dagen blir mer intensiv. Som tur är jobbar jag med 2 assköna brudar varje lördag så dagarna brukar svischa förbi relativt fort ändå. Vanligtvis jobbar jag från 9:30 till 17:00 och på lördagar 10:00-18:00. Bara en halvtimme mer men det märks. Sen att jag sprang i 30 minuter innan jobbet förde till att jag blev lite extra seg. 

När jag kom hem möttes jag av att Pernilla stog och lagade mat. Hon bjöd på pepparbiff, blomkålspuré, grönpepparsås och broccoli, till det rödvin. Sen slank det ner några fler vinglas och vi bestämde oss för att ta en sväng ut.


Redo för party!

Vi mötte upp Mariann på latter och där stog vi och drack lite cava när två killar kommer fram. Den ena säger "Ni står här och ser ut som några gamla damer." Pillan svarar "Hur gamla ser vi ut att vara då?" Svaret blev "23"........ Då kände vi att det nog var dags att gå vidare. Åldergränden är 20 på latter men det var nog inte många som var över den siffran där igår. Så då gick vi över gatan till ett annat ställe. Där var medelåldern betydligt högre men bättre det. Vi satte oss där och drack och pratade. I baren ser jag en kille jag tycker mig känna igen och jodå, tro på fan att det är en Ljusdalsbo! Gick fram och sa hej och han kände igen mig. Man vet juh aldrig.. =P

När stället stängde så gick alla hem, alla utom vi. Jag, Pernilla och dem vi satt med vart inskickade längst in i lokalen. Där satt vi och hade efterfest, drack öl och vatten, lånade personaltoan samt bytte musik bakom bardisken. När bartenderna hade ryddat så kom några av dem och satt med oss också. Efter några timmar där så fortsatte vi hem till en av dem vi var där med. Där blev det soffhäng med Robbie Williams- och Greendaykonsert på dvd som underhållning. Efter bara ett litet tag var det dags att åka hem och när vi satt på trikken var klockan 8 på morgonen. Jag som vanligtvis ratar efterfester hamnade på tidernas längsta.. Haha!

Idag känns det att man var utepå igår. Jag mår inte dåligt men är trött. Sov till 13 idag sen så skulle jag vila en sväng och då råkade jag somna i 4 timmar till. Så vi får se hur det går när man ska lägga sig om sisdär en 3-4 timmar.. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0