Rekord

Igår satte jag personbästa! =)

Efter jobbet igår så gick jag till Elixia. Jag hade egentligen planerat att träna styrka men jag var inte taggad för det, benen ville springa istället...


Nike från topp till tå, förutom Kari Traa-strumporna då! ;)


Pulsklocka på!

Jag hoppade upp på löpbandet och startade lite försiktigt med att springa på hastigheten 7,5. Efter 10 minuter höjde jag till 8,0. Jag har alltid incline (lutning) på minst 1,0 %. När 20 minuter avklarats höjde jag till 8,5. Jag springer inte jättefort när jag löptränar, jag tar det hellre lite lugnare och orkar längre. Sen har jag också ett vänsterknä som inte tycker om att springa fort, jag får skitont!
När jag sprungit i 30 minuter och egentligen var klar så höjde jag till 9, det fanns nämligen massa ork kvar i benen.  När 40 minuter passerat bestämde jag mig för att göra nytt personbästa i tid, jag har som mest sprungit 40 minuter utan att stanna, nu siktade jag på mer! Självklart höjde jag också till 9,5. Efter 5 minuter började jag trappa ner lite och sänkte så jag var på 7,5 igen när 50 minuter gått. Varvade ner i 10 minuter och kände mig starkast i världen!

Totalt 60 minuter på löpbandet!! Yey!!


Kommentarer
Postat av: carro

Löparknä gissar jag?

Jag har också problem med knäna.. så jag har nu börjat stretcha varje dag, plus att jag ska köpa en skum/massagerulle. De ska tydligen göra under för löparknän!

2012-02-28 @ 09:13:40
URL: http://myway.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0