Vilken underbar dag

Gårdagen var fantastisk i sin enkelhet!

Vi startade dagen på bästa möjliga sätt, en stor och god frukost! Massor med frukt, ägg, färskt bröd, kalkonpålägg, majonnäs, juice, kaffe mm. Det farliga med att duka på det här sättet är att jag kan äta hur mycket osm helst. Verkligen! Jag slutar inte att nalla utav frukten och ta nån extra brödbit förrns allt är bortdukat...

Jag älskar frukost!

Efter att vi ätit alldeles för mycket, i alla fall jag, så gjorde jag coh pernilla oss iordning och så gick vi upp till Majorstuen. Där shoppade vi, kikade på människor och lyxade med att äta lunch på restaurang. Olivia heter stället, Pernilla tog en pizza och jag en kräftsallad.

Mums!

På väg hem kände vi ändå inte att dagen var helt komplett så vi slog på stort och köpte en varsin biobiljett i den största salen på Colosseum. =)
Vi såg filmen The Hunger Games och den var godkänd. Nått som däremot INTE var godkänt var killgänget bakom oss som satt och snackade under filmen. Sånna människor har jag god lust att strypa långsamt. Varför gå på bio om man ska prata hela tiden!? Ett plus var i alla fall att Fanta var där och sponsrade så alla besökare fick en varsin dricka. Jag som var lite småsugen på just Fanta vart överlycklig! ;)

Popcorn och gratis Fanta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0