Fredagen

Det blev seeeeent igår...

Jag vaknade halv 3 idag, alltså 14:30! Jag vet inte om det någonsin har hänt, men det tar vi sen.

I fredags så drog jag och Pernilla iväg till Ljusdal. Mellan klockan 3 och 8 satt vi i frisörstolen, Kattis fixade håret på pappa, mamma, Pernilla och mig. Alla blev helnöjda, såklart!

När vi var färdiga så åkte jag och Pernilla hem och åt och sedan satt vi, Kakan, Kattis, Karin och Henke och drack vin och snackade en massa skit. Vi hade tänkt gå ut men vi fick reda på att inget hade öppet, i  Ljusdal är det möjligt! Järvsöborna drog hem och jag, Pernilla och Kakan drog på äventyr. Även om inget var öppet så tog vi med våran box med vin och en varsin plastmugg ut i natten. 


Fina vänner! ♥


Kakan med sin gula plastmugg

På väg ner på köpingen så hittade vi en riktigt fin häck och någon kom på den brillianta idén att hoppa upp och lägga sig på den. Efter ett provhopp så stod jag med kameran i handen för att filma mina två knasbollar till kompisar. Det hela slutade med att vi alla tre skrattade så vi fick ont i magen. Pernilla gjorde ett högt saxhopp och fastnade raklång inne i busken medans Kakans hopp avslutades med att bara hennes ben stack fram. Ingen av dem tog sig ur utan min hjälp och det gjorde tydligen väldigt ont. Jag fick ett sånt skrattanfall att jag knappt orkade dra fram dem.


Provhoppet

När vi kommer ner på postplan så märker vi att Kick Saloon, en restaurang, hade öppet. Så vi spatserade in där och beställde ett varsit glas vin. Där satt vi tills det stängde, vi träffade lite folk och hade det mysigt. Sen åkte Kakan hem och jag och Pernilla gick hem för att sova.

Det var en riktigt rolig kväll och jag minns inte sist jag skrattade så mycket. Riktigt tokig kväll som jag kommer skratta åt länge! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0