Lördag?

Igår kändes som söndag...

Jag vaknade pigg och alert och bestämde mig för att ta tag i alla mina krtonger som står nere i källaren här hos mamma och pappa. Jag flyttar till Sundsvall imorgon (måndag) och då ska några saker få följa med. Resten får stanna här så länge men jag vill ändå ha översikt över vad som ligger i de där kartongerna.


Kartonger

Runt halv 4 tiden så var jag klar och då begav jag mig mot Järvsö. Det var ett litet troll som ringde och ville att jag skulle komma och cykla med henne och det kunde jag bara inte motstå... =)

Lilltrollet var Troya, Kattis pojkväns dotter. Så hon, jag och hennes storasyster Meya drog iväg på en cykeltur. Sen drillade vi, spelade fotboll och cyklade lite till. 


Jag och Troya

Sen kom Karin och vi satte igång projekt pizzabakning. Vi var 5 vuxna och 4 barn som skulle äta så vi slog på stort och gjorde inte mindre än 4 pizzor. Det var alldeles för mycket men hellre det än för lite. Jag, Kattis och Karin var nog både hungriga och trötta för herre gud vad vi skrattade där i köket. Allt var roligt! Vi spekulerade lite i att det hade varit gott med en öl eller ett glas vin men till slut så bestämde vi oss för att saft nog var bäst... ;) Det var en riktigt trevlig kväll! 


Pizza

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vad gott det sg ut med hemgjord pizza! :)

sv: jaha okej najs (:

2012-05-13 @ 13:24:22
URL: http://mariarudolphi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0