Träning och solning

Precis som igår så är det skitväder...

Det faller ner snöblandat och är riktigt kyligt ute. Jag och mamma har ingen lust alls att gå ut på promenad. Pappa offrade sig och tog med Pennie på en tur. Hon blev blöt och sandig och efter en dusch så förvandlades hon till en liten varulv. Med pälsen ståendes åt alla håll och kanter så flög hon fram i huset samtidigt som hon lät som en liten tiger "aooorraaaw". 

Eftersom det inte blev någon promenix igår heller så kände jag att jag behövde röra på mig. Så jag drog på mig träningskläder och snörade på mig nikeskorna, sen satte jag igång en träningsdvd. Man får inte vara dum. Jag hoppade och skuttade och hade mig nere i källaren. Efteråt så lyxade jag till med en solning. Jag duschade, skrubbade mig och smörjde in mig så nu är jag len som en bebisrumpa. ;)


D-vitaminboost!

Överlag så händer det inte så mycket just nu och det är bara skönt. Jag är inte stressad över något och jag tar det helt enkelt bara lugnt. Slappnar av, läser böcker, busar med Pennie och gör lite vad som faller mig in. Det är riktigt skönt men jag misstänker att jag snart kommer bli rastlös. Då är det dags att börja hitta på lite mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0