En ny start

Den senaste tiden har en längtan av att få skriva av sig växt sig större hos mig.

Mycket har hänt sedan jag sist satt och knappade in ett inlägg här. Det har gått nästan 2 år sedan den 16 augusti 2013 då jag skrev om den somarens sista MRL. Ändå är mycket även sig likt så jag tänkte att denna förhoppningsvis lyckade nystart får börja med en updatering på hur livet ser ut just nu för mig. 
Bilden ovanför har ni redan sett, det är min nya header här på bloggen. Det är bilder ifrån familjefotograferingen vi var på för tre veckor sedan. Jag, Krister, Bebben och Signe förevigade oss på bild under en förmiddag och resultatet blev fantastiskt. Det var min underbara och duktiga vän Kattis som fotograferade oss, all cred till henne! Vi blev supernöjda med bilderna och jag lovar att det kommer dyka upp fler av dessa i framtida inlägg. 

Det är alltså så här som min familj ser ut just nu, en fantastisk sambo, världens goaste fyraåring och en liten bebis på gång. Vi har valt att kalla den för Bebben eftersom vi inte har tjuvkikat om det är en tjej eller kille. Det vi vet är att den är färdigbakad omkring den 11 maj vilket faktiskt betyder att den kan titta ut när som helst nu.
 
Bild från rutinultraljudet vi gjorde den 10 december

Vi bor fortfarande kvar i Storsved i vårt lilla mysiga hus som vi hyr. Vi har insett att inom en inte alltför lång framtid kommer vi behöva en större bostad och vi har mycket tankar, funderingar och planer kring det nu. Vi trivs fantastiskt bra här i Järvsö och kommer stanna kvar här.

Jag tog min examen som friskvårdskonsult i vårast vilket betyder att pendlandet till Sundsvall är över. Jag startade ett egent företag, Health by me, redan första året när jag studerade. Där blev det mest massage som utfördes men även några kost- och träningskunder.

13 juni var det examensdag

Innan skolan var slut hade jag lyckats få tag i inte mindre än två jobb. En anställning som timvikarie på Addera Omsorg, en privat hemtjänst, och en på Wahlins hem och inspiration, en gåvo- och inredningsbutik. Ingen av dessa jobb har egentligen speciellt mycket med en friskvårdskonsult att göra men det gjorde mig ingenting. Jag var ganska mättad på hälsosnack och kände att jag behövde göra någonting annat ett tag.
Under året jag varit anställd hos de båda företagen har jag fått jobba mycket och jag har trivts otroligt bra på båda ställena. Så bra att mitt eget företag blivit lidande, jag har inte satsat alls på det. Men det känns inte som en förlust, jag är nöjd med mitt val. 

Sedan den 13 mars går jag nu hemma på graviditetspenning, det är både skönt och tråkigt. Skönt eftersom jag hunnit ordna med allt som ska fixas innan Bebben kommer och jag har kunnat vila upp mig. Tråkigt eftersom jag är förbaskat dålig på att gå hemma. Jag är van att jobba och ha mycket att stå i, det är väldigt ovant att kunna spendera en hel dag på soffan. Det kliar lite i fingrarna men jag försöker tänka att snart har jag en liten här hemma som kommer kräva otroligt mycket av mig och då är det bra att jag är utvilad och redo. 

Nu har ni fått en liten första sumering om vart jag står i livet. Jag misstänker att det kommer bli en hel del tillbakablickar på det som varit blandat med det som händer här och nu. Det känns i alla fall väldigt bra att skriva igen och jag hoppas ni finner det intressant att läsa. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0