Underbara Stenegård

Vilket privilegium vi har som bor så nära Stenegården här i Järvsö. 

Igår startade vi dagen med att äta frukostbuffé på Trädgårdscaféet som ligger på/i (hur man nu säger) Stenegård. Riktigt mysigt att få starta dagen så. Man sitter innuti ett stort växthus tillsammans med spirande skott och njuter av sin mat. Våfflor, smörgåsar, yoghurt, korvar, ägg, paj mm finns det att välja på från buffén. Jag misstänker att det kommer bli många bruncher där i sommar. 

 
Vi satt länge och bara njöt av både maten och värmen. Det var strålande solsken ute och det blev riktigt varmt och skönt inne på caféet. Signe hade inte riktigt ro i kroppen att vara inne så hon var utomhus och skuttade runt. Det är också så himla skönt med Stenegård, att man kan släppa barnen lite.

När vi brunchat färdigt gick vi vidare till "Barnens Stenegård". Där finns bland annat "Barnens trädgård" där de kan sätta sina egna plantor. Det har inte öppnat för säsongen än men något som däremot har öppnat är lekområdet med flertalet lekstugor, eller snarare lekhus. Jag tror det är 6 stycken superfina minihus som barnen kan leka i. De är inredda lite olika, vissa med skolbänkar, nått med utklädningskläder, roliga speglar mm. Fantastiskt! Förutom husen finns också en stor sandlåda med spadar och hinkar samt rockringar och styltor. På bilden nedan ser ni ett av lekhusen, superfina!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0