Middagen!

Nu är klockan 21:04 och guttarna har sovit i ca en timme. Jag har blivit riktigt duktig på att få dem i säng i tid! Nu har jag en massa tid till att berätta om våran smaskiga middag!

image521

När Nini dragit så startade jag med middagen, det vart fullkornsspagetti och köttfärssås. Guttarna åt riktigt bra och ni kan juh bara tänka er hur Herman såg ut! När barn äter köttfärssås så är det orange fläckar ÖVERALLT på dem... Kallemann visste också att det fanns pannkakor i kylskåpet så Nini lovade att de kunde få det till dessert innan hon gick. På pannkakorna hade de syltetöy och då vart Hermans vita tröja ännu mer fläckig!
Men det som var så skoj var att herman åt så mycket så han fick Hicka! Å han var så söt så jag sprang ner till mitt rum och hämtade min kamera å filmade honom. Jag frågar honom oom han har hicka och han svarar att dte har han samtidigt som han hickar flera gånger. Helt plörsligt säger han "Nå prumpa jeg!!" (prumpa=prutta) å dte fick jag med på film!! Eftersom jag glömt mitt lösen på youtube och hotmail inte fungerar så kan jag inte ladda upp filmen än. men jag ska göra det så fort som möjligt så ni får se skitungen!!! =)

En massa bilder har jag i vart fall:

   
Kallemann spiser pannekaker!

   
Hermansen spiser pannekaker!

image522
Hermansen var skitig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0