Nicke Nyfiken, 18 år

För 18 år sedan föddes en underbar liten kille...

Han fick namnet Niklas och var min systers tredje son. Nicke var bara här på jorden ett litet tag, han hann aldrig uppleva sin andra födelsedag engång. Trots sitt korta besök så är han en av de personerna i mitt liv som berört mig mest. Vi hade ett mycket speciellt band jag och den här lilla killen. Någon slags personkemi bortom det förklarliga.

Idag skulle han ha fyllt 18 år och det gör fortfarande otroligt ont i mitt hjärta att han inte längre finns till. Det är ofattbart och så galet orättvist att en så sprudlande glad och allert pojke inte skulle få fortsätta att sprida sin kärlek. Jag kommer aldrig att glömma min kärlek till honom, det är kanske därför det fortfarande gör så ont... 

Jag gråter inte speciellt ofta, men det trillar alltid tårar när jag tänker på Niklas. Sitter här och snörvlar och försöker se tangenterna genom tårarna. Men trots att jag gråter så ler och skrattar jag alltid när jag tänker på honom. Vildingen som var överallt hela tiden med full fart mot nya äventyr. Helt klart en Nicke Nyfiken! 

För 4 år sedan skrev jag om vad som hände med honom. Det inlägget tog lång tid att skriva. Men efter en hel hög med näsdukar och envist kämpande så lyckades jag få ihop en riktigt fin återberättelse. Det inlägget kommer ni till om ni klickar här, tårvarning utfärdas.

Grattis på födelsedagen mosters älskade ängel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0